Access Bars

Access Bars is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd. De 'Bars' zijn 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven (denk aan lichaam, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, geld, etc.).

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken, wordt het lichaam als het ware gereset. Je kunt het vergelijken met het indrukken van ALT-CTRL-Delete op je computer. Alle vastzittende energie die jou belemmert kan worden losgelaten. Alle oordelen, overtuigingen, ideeën, gedachten, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen worden opgeruimd. Persoonlijk vind ik Access Bars zo mooi omdat je jezelf kunt bevrijden van trauma's en stress zonder opnieuw in de verhalen en drama's te hoeven gaan.

Het is een heel zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Mensen ervaren over het algemeen direct meer ontspanning meer energie en meer ruimte in hun hoofd.

Een sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:- angsten en fobiën
- depressie
- psychische klachten
- vermoeidheid
- slapeloosheid
- lichamelijke (pijn) klachten
- hypersensiviteit
- betere concentratie
- helderder in je hoofd
- beter bij jezelf blijven
- stress verminderend
- immuunsysteem versterkend
- verbeter de relatie met jezelf en anderen
- een positievere houding ten opzichte van het leven

Hoe ziet een sessie eruit?

Iedere sessie starten we met een kort voorgesprek. Hierin wil ik graag van je weten hoe het momenteel met je gaat, nemen we je medische achtergrond door en bespreken we kort waaraan je eventueel zou willen werken.

De behandeling zelf vindt plaats op de massagetafel, met kleding aan. Desgewenst krijg je een dekentje over je heen. In tegenstelling tot andere behandelingen, wordt er tijdens de Access Bars geen muziek gedraaid en in principe ook weinig gesproken.

In het nagesprek krijg je alle ruimte om je ervaringen te delen en om rustig weer helemaal bij te komen.

Een behandeling duurt tussen de 60 en 75 minuten (inclusief het voor- en nagesprek). Iedereen is anders, dus er is geen "normale" sessie. Elke sessie zal weer anders zijn. In het slechtste geval voelt het als een fijne massage, in het beste geval verandert jouw leven door alle rust en ruimte die ontstaat.

Het is overigens ook mogelijk om in een sessie massage met Access Bars te combineren.
Kom het zelf ervaren en boek nu een sessie.

E-mail verzonden