Tarieven
sessie 45 minuten: € 49
sessie 60 minuten: € 59

Aandacht voor de diepere lagen

Deep Tissue is een krachtige massagevorm die diep op het lichaam inwerkt. Het is een heel rustige massage, met een stevige druk. 

Het is erop gericht chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Het bindweefsel én de spieren diep in het lichaam wordt los gemasseerd met speciale technieken (knokkels, platte vuisten, vingertoppen, onderarmen en ellebogen), waarbij er afhankelijk van de situatie wel of geen massagewax wordt gebruikt.

Deep Tissue is geschikt voor de aanpak van een scala aan symptomen. Zo vinden mensen met (niet-chronische) klachten aan het spier- en bewegingsapparaat baat bij de massage. Hierbij kun je denken aan rug- en nekpijn, hoofdpijn, spanning in het bekkengebied, pijn in de knieën, spanning in scheenbeenspieren, etc. De massage is ook geschikt voor sporters die een zwaar beroep op hun spieren doen, evenals voor mensen die een sportmassage of een andere massage te 'mild' vinden. Ook mensen met een taaie, dikke huidstructuur profiteren van de positieve effecten van de Deep Tissue massage.

Soms associëren mensen Deep Tissue massage met pijn, maar deze massagevorm hoeft beslist niet pijnlijk of onprettig te zijn. Ik stem de behandeling volledig op jou af en voorkom daarmee een pijnlijke ervaring.