Aandacht voor het verhaal van jouw lichaam

Wat kun je verwachten van een (holistische) massagesessie bij mij? Aandacht! Alle aandacht voor jou, voor jouw verhaal, en voor het verhaal dat jouw lichaam wil vertellen.

Als je ergens last van hebt, pijn of ongemak ervaart, is het een hele natuurlijke reactie dat je hier zo snel mogelijk van af wilt. Iets doet pijn en jij wil dat niet, dus die pijn moet weg. Maar wat doet die pijn eigenlijk met jou? Je lichaam is altijd op zoek naar balans. Zou je die pijn ook kunnen zien als een signaal van je lichaam wat jou wil helpen om weer terug in balans te komen? En is het dan niet juist zinvol om te luisteren en aandacht te geven aan dat signaal en te voelen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft?

Massage is al van oudsher bekend om zijn helende werking. Een aanraking kan veel meer doen dan we vaak beseffen. Het is dan ook een heel natuurlijke behoefte om aangeraakt te worden. Een aanraking op zich kan al helend werken. Fysiek gezien beïnvloedt massage je bloedsomloop, lymfestroom en energiestroom. Het zet aan tot een verbeterde circulatie en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Maar er gebeurt nog meer. Door de aandachtige aanraking tijdens een holistische massage ga je heel bewust voelen. Je gaat voelen wat er speelt in je lichaam.

Je kunt bij mij terecht voor de volgende massagevormen:

Massagetherapie
Klachtgerichte deep tissue massage
Ontspanningsmassage