Tarieven
sessie 75 minuten: €65

Klachtgerichte deep tissue komt als natuurgeneeskundig consult in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering (met uitzondering van de CZ-groep). Meestal gaat het om een bepaald bedrag per dag.

Je kunt zelf nagaan bij je verzekeringsmaatschappij of jouw verzekering natuurgeneeskundige consulten vergoedt. Je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig.

Aandacht voor de diepere lagen

Deep Tissue is een krachtige massagevorm die diep op het lichaam inwerkt. Het is een heel rustige massage, met een stevige druk.

Het is erop gericht chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Het bindweefsel én de spieren diep in het lichaam wordt los gemasseerd met speciale technieken (knokkels, platte vuisten, vingertoppen, onderarmen en ellebogen), waarbij er afhankelijk van de situatie wel of geen massagewax wordt gebruikt.

Deep Tissue is geschikt voor de aanpak van een scala aan symptomen. Zo vinden mensen met (niet-chronische) klachten aan het spier- en bewegingsapparaat baat bij de massage. Hierbij kun je denken aan rug- en nekpijn, hoofdpijn, spanning in het bekkengebied, pijn in de knieën, spanning in scheenbeenspieren, etc.

Soms associëren mensen Deep Tissue massage onterecht met pijn, maar deze massagevorm hoeft beslist niet pijnlijk of onprettig te zijn. Ik stem de behandeling volledig op jou af en voorkom daarmee een pijnlijke ervaring.

Heb je geen klachten, maar heb je wel behoefte aan een stevige massage? Boek dan een ontspanningsmassage! Ik zal daarbij dan speciaal voor jou deep tissue technieken toepassen.