Tarieven
sessie 75 minuten: €65

Massagetherapie komt als natuurgeneeskundig consult in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering (met uitzondering van de CZ-groep). Meestal gaat het om een bepaald bedrag per dag.

Je kunt zelf nagaan bij je verzekeringsmaatschappij of jouw verzekering natuurgeneeskundige consulten vergoedt. Je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig.

Aandacht voor het verhaal van jouw lichaam

Bij massagetherapie is de wijsheid van het lichaam de ingang tot bewustwording. Pijn en andere symptomen worden gezien als waarschuwingssignalen. Signalen die te maken hebben met ons innerlijk leven. Tijdens een therapeutische massage kan je deze signalen bewust ervaren. Er wordt gekeken welke rol het symptoom speelt in jouw leven en wat het symptoom jou vertelt.

Massagetherapie is geschikt in uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld:

– als je onrust ervaart in jouw leven;
– bij stress en burn-out klachten;
– als je emoties opkropt;
– als je moeite hebt contact te maken met je lichaam en met je gevoelens;
– bij pijn en aanhoudende spierspanning of gewrichtsklachten;
– bij chronische klachten;
– na verlies van een naaste;
– bij slaapproblemen;
– als je herstelt van een ziekte.

Tijdens deze massage verwacht ik een actieve rol van jou en nodig ik je voortdurend uit om aandachtig te voelen. Door dit zelfonderzoek kun je je bewust worden van wat er in je leven speelt en wat dit met je doet. Het doet je weer thuiskomen in je eigen lichaam.

Uiteraard kun je altijd contact met me opnemen om jouw situatie vooraf door te spreken en om te bepalen of massagetherapie iets voor jou kan betekenen.