Tarieven m.i.v. 01-01-2021

- massage sessie 75 minuten: €70
- massage sessie 90 minuten: €85

Ben je van plan om vaker te komen? Dan is een Vijf massages kaart wellicht een suggestie. Je betaalt dan alle sessies vooraf en ontvangt daarvoor een leuke 10% korting!

- Vijf massages kaart 60 minuten (5x 60 min): €295
- Vijf massages kaart 75 minuten (5x 75 min): €315
- Vijf massages kaart 90 minuten (5x 90 min): €385

Verder werk ik met last-minute behandelingen. Mocht er last minute een plekje vrij zijn, dan krijg je vijftien extra (behandel)minuten cadeau. Deze last-minute behandeling is alleen te boeken binnen 24 uur (voorafgaand aan je behandeling) en verschijnt automatisch in het online boekingsmenu zodra deze beschikbaar is.

Massage cadeaubon

Geef je partner, vriend(in) of collega eens een Massage Cadeaubon. Niet alleen leuk om te geven, maar ook heerlijk om te krijgen!

- verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag
- één jaar geldig na uitgifte
- wordt digitaal toegestuurd
- vergoeding zorgverzekeraars is bij cadeaubonnen niet mogelijk  

Via onderstaande knop kun je een Massage cadeaubon kopen. Je krijgt de Massage cadeaubon dan digitaal toegestuurd.

Ik accepteer overigens ook dé Massagebon!

Vergoeding zorgverzekeraars

Mijn therapeutische en klachtgerichte massagebehandelingen worden door de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering als natuurgeneeskundig consult.

Ik adviseer je om je verzekeringpolis goed door te lezen, aangezien de term natuurgeneeskunde verschilend wordt gezien en gebruikt door zorgverzekeraars. Zo heeft de CZ groep (waaronder ook CZ Direct, Nationale Nederlanden, OHRA en Delta LLoyd) besloten om massage te excluderen van natuurgeneeskunde. DSW, Zorg en Zekerheid en de Amersfoortse vergoeden alleen nog natuurgeneeskundige consulten als die door een BIG geregistreerde arts worden uitgevoerd. Mijn behandelingen worden dan ook niet door bovengenoemde verzekeraars vergoed.

Vergoeding zorgverzekeraars is sowieso niet mogelijk bij ontspanningsmassages, cadeaubonnen en Vijf massages kaarten.

Wil je gebruik maken van vergoeding zorgverzekeraars? Geef dit dan aan bij je boeking (in het opmerkingen veld) of tijdens het voorgesprek.