vergoeding zorgverzekering

       

Mijn therapeutische en klachtgerichte behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering als natuurgeneeskundig consult (prestatiecode 24005 en/of 24017). Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en het RBCZ.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering is sowieso niet mogelijk bij ontspanningsmassages, cadeaubonnen en Vijf massages kaarten.             

Ik adviseer je om je verzekeringpolis goed door te lezen, aangezien de term natuurgeneeskunde verschilend wordt gezien en gebruikt door zorgverzekeraars.

Zo heeft de CZ groep (waaronder ook CZ Direct, Nationale Nederlanden, OHRA en Delta LLoyd) besloten om massage(therapie) te excluderen van natuurgeneeskunde. DSW, Zorg en Zekerheid en de Amersfoortse vergoeden alleen nog natuurgeneeskundige consulten als die door een BIG geregistreerde arts worden uitgevoerd. Mijn behandelingen worden dan ook helaas niet door deze verzekeraars vergoed.

 Wil je gebruik maken van vergoeding zorgverzekeraars? Geef dit dan vooraf aan, bij je boeking (in het opmerkingen veld) of tijdens het voorgesprek.

        
E-mail verzonden