Over Maurice

Let als je naar een doel reist goed op de weg, want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen.

Paulo Coelho

Mijn naam is Maurice Timmermans. Ik ben gediplomeerd (holistisch) massagetherapeut, opgeleid bij Holos en Esoterra.

Zo’n 17 jaar heb ik gewerkt als P&O’er in de zakelijke dienstverlening, maar op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik zowel binnen P&O als binnen de zakelijke dienstverlening niet meer op mijn plek zat. Ik wilde meer ‘in het moment’ werken/zijn, zonder met morgen en met steeds meer bezig te moeten zijn. Zodoende is Holos op mijn pad gekomen.

In 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart, één van mijn beste beslissingen ooit. Hier heb ik (zowel voor mezelf als voor mijn cliënten) een veilige plek gecreëerd om volledig in het hier en nu te zijn, weg van alle dagelijkse beslommeringen.

Ik vind het belangrijk (en ook nog eens leuk) om mezelf te blijven ontwikkelen. Ieder jaar volg ik de nodige medische en vakgerichte bij-/nascholingen. In oktober 2023 ben ik zelfs gestart met de opleiding Chinese Geneeskunde, bij Qing-bai. De tijd zal uitwijzen óf en hoe ik dat binnen mijn praktijk ga integreren.

Voelend aanwezig zijn is een van mijn kernwaardes. Het lukt niet ieder moment, maar ik probeer er wel bewust en aandachtig mee bezig te zijn. Zo kwam ik langzaam aan tot de conclusie dat de grote stad Amsterdam te druk en te ongezond voor me was geworden. In juni 2023 ben ik verhuisd naar Roermond (mijn geboortestreek), alwaar ik een praktijk aan huis houd, naast mijn praktijk op het Wg-Plein in Amsterdam.

Ik hoop je gauw eens te mogen begroeten!

Maurice

E-mail verzonden